Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții de utilizare

 

Introducere

Acești termeni de utilizare sunt aplicabili între dumneavoastră, ca și Utilizator al acestui website și S.C. LYRDENT S.R.L., proprietarul și operatorul acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, pentru că astfel veți afla detalii despre drepturile și obligațiile dvs.

Încă de la prima accesare a acestui site, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat respectarea termenilor și condițiile explicitate mai jos, împreună cu toate normele și legile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni vă rugăm să nu accesați acest site.

În acești termeni și condiții, Utilizator sau Utilizatori înseamnă orice terță parte care accesează Website-ul și nu este o persoană angajată de S.C. LYRDENT S.R.L. și care acționează pe site în contextul atribuțiilor de serviciu sau o persoană angajată ca și consultant sau care furnizează altfel de servicii pentru S.C. LYRDENT S.R.L. și care accesează site-ului în legătură cu furnizarea acestor servicii.

 

Despre proprietatea intelectuală și utilizarea acceptabilă

Întregul conținut inclus pe site este proprietatea S.C. LYRDENT S.R.L. și a altor părți terțe relevante. În acești Termeni și condiții de utilizare, Conținutul înseamnă orice text, grafică, imagini, audio, video, layout de pagină, coduri sursă și orice altă formă de informații capabile să fie stocate într-un computer care apar sau fac parte din acest site. Continuând să utilizați site-ul web, acceptați că un astfel de conținut este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi asupra bazei de date și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nimic de pe acest site nu va fi interpretat ca acordând, implicit licența sau dreptul de utilizare a unei mărci comerciale sau logo afișat fără a cere în prealabil, permisiunea scrisă a proprietarului de drept.

Puteți utiliza numai pentru uz personal, non-comercial, site-ul pentru:

A afișa și vizualiza pe smartphone sau computer conținutul acestui site.

A putea descărca articole, de exemplu studii de caz, care sunt destinate acestei utilizări și care pot fi stocate pe un disk (dar nu pe un server sau alt device de stocare care este conectat la un server).

A putea printa o singură copie a conținutului, dar numai în scop de referință.

Nu puteți să copiați, să reproduceți, să modificați, să republicați, să descărcați, să postați, să difuzați, să transmiteți, să puneți la dispoziția publicului sau să utilizați în alt mod conținutul site-ului www.lyrdent.ro, decât dacă aveți permisiunea scrisă prealabilă din partea S.C. LYRDENT S.R.L. Cu toate acestea, puteți descărca articole, de exemplu studii de caz, care sunt destinate acestei utilizări, dar le puteți imprima doar în scop de referință.

Recunoașteți că sunteți responsabil pentru orice conținut pe care îl puteți trimite prin intermediul site-ului. Transmiterea prin intermediul formularelor de pe acest site de link-uri care conțin viruși software, campanii politice, spam sau folosirea unei adrese de e-mail false sau alte informații de identificare false sau furtul de identitate a unei persoane fizice sau entități juridice sunt strict interzise.

Nu este permisă modificarea în niciun fel a site-ului de către terțe persoane, cu excepția celor angajate de S.C. LYRDENT S.R.L. pentru a oferi aceste servicii sau a angajaților proprii S.C. LYRDENT S.R.L. care se ocupă de site.

 

Utilizare interzisă

Nu aveți dreptul să utilizați site-ul web pentru oricare din următoarele scopuri:

  • În orice mod care cauzează sau poate cauza pagube site-ului sau interferează cu experiența de utilizare a site-ului de către orice persoană;
  • În orice mod care este dăunător, ilicit, ilegal, abuziv, hărțuitor, amenințător sau în mod inacceptabil sau care încalcă orice lege, reglementare sau ordonanță guvernamentală aplicabilă;
  • Producerea, transmiterea sau stocarea de copii electronice ale conținutului protejat prin drepturi de autor, fără permisiunea proprietarului.

 

Disponibilitatea site-ului și excluderea răspunderii

Orice facilități online, instrumente, servicii sau informații pe care S.C. LYRDENT S.R.L. le pune la dispoziție prin intermediul site-ului Web (Serviciul) sunt furnizate „ca atare” și pe bază de „disponibilitate”. Nu oferim nicio garanție că site-ul nu poate conține erori. Societatea S.C. LYRDENT S.R.L. nu poate fi responsabilă legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate. Informațiile se pot modifica în orice moment și nu se poate acorda nicio garanție cu privire la acuratețea, caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.

S.C. LYRDENT S.R.L. face eforturi rezonabile pentru a asigura un site web securizat și fără erori, viruși sau alte programe malware. Totuși, nu oferim nicio garanție în acest sens și toți utilizatorii își asumă responsabilitatea pentru propria lor securitate cu privire la computerele și la datele lor personale.

S.C. LYRDENT S.R.L. nu își asumă nicio răspundere pentru orice întrerupere sau indisponibilitate a prezenței on-line a site-ului.

S..C LYRDENT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice parte sau întregul site, incluzând, dar fără a se limita la orice funcționalități și/sau serviciu disponibile în prezent. Acești termeni și condiții vor continua să fie aplicabili oricărei versiuni modificate a site-ului web, cu excepția cazului în care este menționat în mod expres altfel.

 

Dispoziții finale

Nu puteți transfera niciunul dintre drepturile dumneavoastră rezultate din acești termeni și condiții către alte persoane.

S.C. LYRDENT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa termenii și condițiile în orice moment. Verificați din când în când acești termeni și condiții pentru a lua notă de orice schimbări pe care le facem, deoarece acestea sunt obligatorii din punct de vedere juridic pentru dvs. Unele dintre dispozițiile cuprinse în acești Termeni de utilizare pot fi, de asemenea, înlocuite de prevederi sau anunțuri publicate în altă parte pe site-ul nostru, care vor fi semnalizate corespunzător.

Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate, conțin întregul acord dintre părți și înlocuiesc toate discuțiile, înțelegerile sau acordurile anterioare care ar fi putut avea loc în legătură cu termenii și condițiile.