Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Smile Lite

Fotografie stomatologica profesionala

Ce este Smile Lite?

 

Tehnologia digitală ușurează comunicarea, în toate aspectele vieții noastre.

În prezent, când tratamentele stomatologice sunt total diferite de ceea ce erau cândva, iar lucrările de estetică și protetică dentară ating standarde estetice din ce în ce mai ridicate, transmiterea informațiilor în formă cât mai exactă către tehnician este esențială.

 

Profesorul Louis Harden a creat Smile Lite MDP, un accesoriu de cameră foto menit să revoluționeze fotografia stomatologică.

 

Această tehnologie înlocuiește o cameră foto profesională și este foarte ușor de utilizat, fiind atașată telefonului mobil. MDP înseamnă Mobile dental photography (fotografie stomatologică mobilă).

 

 

 

 

 

Smile Lite- tehnică de fotografie stomatologică Lyrdent Orhideea

 

 

 

 

Smile Lite- tehnologie fotografică Lyrdent

Beneficiile tehnologiei Smile Lite pentru pacient

 

  • garantează armonia lucrării protetice cu restul danturii;
  • armonia zâmbetului cu întreagă fizionomie;
  • stabilirea culorii perfecte pentru lucrările de protetică și estetică dentară;
  • permite transmiterea unei imagini exacte a cavității orale, a zâmbetului și a trăsăturilor faciale, către tehnicianul dentar și alți medici implicați în tratament.

Fotografie stomatologică profesională pentru lucrări de o estetică perfectă  la Lyrdent Orhideea

 

Smile Lite este un mini studio foto. 

Acest sistem arată va o versiune miniaturală a unui studio fotografic, cu luminile sale de fundal  proiectate în diferite unghiuri și anumite lumini puternice filtrate.

Smile Lite are multiple funcții de iluminare. În timp ce ledurile centrale oferă calitatea fotografică necesară fotografiilor înainte-după, filtrul de polarizare este util pentru a ajuta tehnicianul dentar să vadă structurile dentare mult mai clar decât este de cele mai multe ori posibil cu o camera DSLR.

Calitatea tratamentelor efectuate în cadrul clinicii dentare Lyrdent este garantată de priceperea medicilor, calitatea materialelor folosite și tehnologiile avansate implicate în procedeele de tratament.

 

 

Fotografii stomatologice de calitate maximă - Lyrdent Orhideea

Estetică perfectă la Lyrdent Orhideea, prin fotografii stomatologice profesionale de cea mai înaltă calitate

Multumesc echipei pentru răbdarea și înțelegerea lor. Mulțumesc pentru sfaturile oferite. Sunt pacienta clinicii de 7 ani și nu regret nici o clipă alegerea făcută!!!

Ana Mărculescu

Intrând pe site-ul www.clinicalyrdent.ro am fost impresionată de cazurile clinice prezentate și am decis să mă programez. Deși avea programul încărcat, doamna doctor Ana Maria Mihalcea m-a programat a doua zi pentru o consultație. Aceasta mi-a explicat că cel mai bine în cazul meu s-ar fi pretat fațetele din compozit. Doamna doctor, alături de dl. doctor Glopina, au muncit preț de câteva ore și mi-au construit fațete din compozit pe dinții frontali superiori. Rezultatul a fost uimitor și recomand cu încredere tuturor prietenilor mei Clinica Lyrdent.

Alina

Acum 2 ani am venit la Clinica Lyrdent în urma recomandării unei prietene. Dantura mea distrusă de problemele pe care le aveam mă determina să zâmbesc foarte rar, fiindu-mi rușine să deschid gura. Doamna doctor Ana Maria Mihalcea mi-a explicat că erau necesare 4 coroane de ceramică pe suport zirconiu pentru dinții frontali și absolut necesar era un tratament ortodontic. Doamna doctor alături de dl. doctor Bârlog mi-au explicat procedurile și am început tratamentul. Coroanele au fost realizate într-un timp foarte scurt și astfel am început tratamentul cu aparat dentar. Astăzi, la câteva luni după ce am terminat planul de tratament ortodontic pot spune că viața mea s-a schimbat radical. O echipă de medici cu adevărat profesioniști și deschiși față de pacienți.

Ioana

Singurul cabinet stomatologic unde îmi face plăcere să merg! Personalul f atent, materialele folosite de înaltă calitate, dr. Alina Panait - pricepută, atentă, profesionistă.

Marilena Lăzăroiu