Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Microscop dentar Leica M320

Endodontie la microscop

Tehnologie avansata, pentru calitate si siguranta

Leica M320 F12 – tehnologie la nivel înalt 


Microsistemele Leica au parcurs un drum lung și nu au modificat doar microscoapele existente. Leica a dezvoltat un microscop cu totul nou.

De aceea, microscopul dentar Leica este primul sistem de acest tip, special proiectat pentru stomatologia modernă. Efortul lor a meritat întru totul.

 

Rezultatele sunt impresionante: Leica M320 F12.

Niciun alt brand de optică nu este asociat cu un prestigiu mai mare decât Leica. Pentru publicul general, numele îi vine de la cel mai înalt standard în fotografie; în medicină este respectat de către chirurgi generaliști și chirurgi în microchirurgie.

 

 

Microscop dentar Lyrdent

 

 

 

 

 

Endodonție la microscop - Sectorul 6

Multiple beneficii pentru pacient și medic deopotrivă

  • Transparența tratamentelor. Pacientul vede exact cum lucrează medicul, pe monitorul pe care totul este proiectat live.
  • Sporirea comunicării medic-pacient și sporirea încrederii în medic.
  • Posibilitatea efectuării de poze ce pot fi apoi studiate, mărite.
  • Favorizează eliminarea fobiei de stomatolog.
  • Calitatea de excepție a imaginii. Este esențială pentru un tratament complet, de succes, lipsit de riscuri. Componenta principala a microsistemelor microscoapelor Leica este calitatea optică de o claritate cristalină, apocromatică. Același lucru este valabil si pentru Leica M320 F12. Sistemul sau optic vă permite sa vedeți mai multe detalii decât niciodată.
  • Iluminarea de tip LED. Leica M320 F12 deschide noi orizonturi vizualizării microscopice: imagini absolut clare și luminoase, cu o profunzime a câmpului vizual uimitoare pentru chirurgia dentară și diferite proceduri.

Microscopul dentar în endodonție

Multe dintre elementele din structura un dinte sunt miscroscopice. Medicina este o știință de mare precizie și finețe, ce necesită instrumente la fel de precise.

 

Tehnologia ajută medicii să ofere pacienților tratamente de calitate, cu minimizarea riscurilor.

Tratamentele endodontice au fost, în trecut, marcate de eșecuri și recidive ale infecțiilor, dar în prezent, tehnologia microscopului dentar asigură succesul tratamentelor endodontice (de canal).

 

În timp, tehnologia a avansat și noi modele de microscoape dentare, din ce în ce mai performante, au apărut, constituind un foarte mare beneficiu pentru pacienți și medici.

 

 

 

 

Tratamente de canal la microscop

Endodonția microscopică salvează zâmbete, timp și resurse financiare, în cadrul tratamentelor performante efectuate în clinica Lyrdent Orhideea. Te așteptăm pentru a înțelege pe deplin avantajele acestei tehnologii avansate, în sediul nostru din  București.

Sunt multe de spus despre această clinică și despre oamenii care lucrează acolo. Am fost surprins să găsesc o echipă tânară cu oameni frumoși și extrem de bine pregatiți. Dna doctor Mihalcea si dna dr. Panait m-au îndrumat în cel mai bun și profitabil mod pentru situația mea. Nu a fost deloc simplu, însă a meritat fiecare leu și merită chiar și mai mult. Le multumesc din suflet. Mishu.

Mihai Ionescu Bujor