Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Endodontie avansata Lyrdent Orhideea

ApexID - Secretul tratamentelor endodontice de succes

 

 

 

Dacă microscopul endodontic mărește imaginea, astfel încât medicul poate efectua tratamentele cu ușurință, iar radiografiile sunt ca o hartă a dintelui pentru stomatolog, Apex Locator este dispozitivul de ghidaj în timp real, pe durata tratamentului de canal.

Ce este un Apex Locator?

Cercetarea medicală avansează și medicii trebuie să țină pasul cu ea. Clinica Lyrdent este constant dotată cu noi tehnologii ce îmbunătățesc performanțele medicilor și scad din ce în ce mai mult riscurile, asigurând succesul tratamentelor și intervențiilor stomatologice.

 

Dispozitivul electronic digital de localizare a apexului este unul dintre echipamentele medicale care eficientizează tratamentele de endodonție realizate în clinica stomatologică Lyrdent.

 

Apex Locator este un dispozitiv electronic care a schimbat pentru totdeauna tratamentele endodontice, prin siguranța și precizia conferită.

Acesta semnalizează medicului atunci când a atins apexul, pentru succesul tratamentului. Un tratament endodontic de succes este unul efectuat eficient, complet și precis.

Beneficiile utilizării Apex Locator pentru pacient

 • Eliminarea temerilor pacientului, prin cunoașterea preciziei tratamentului;
 • Eliminarea riscului de recidivă a infecției dentare, datorat unui tratament incomplet;
 • Rapiditatea tratamentului endodontic;
 • Siguranța tratamentului corect efectuat;
 • Metodă exactă, chiar și atunci când în radiografie nu se vede bine traiectul canalelor radiculare;
 • Relaxarea medicului. Înainte de apariția acestui tip de dispozitiv, tratamentele de canal se făceau cu riscuri și deseori incomplet;

 

 

 

 

pex Locator Lyrdent București

Apex Locator ID Sybron

 • Măsoară cu exactitate, pe loc, lungimea canelelor dentare;
 • Permite obturarea canalului fix până la nivelul apexului;
 • Precizie in aproape toate condițiile. Apex ID a fost creat pentru a funcționa în aproape toate condițiile (uscat, umed, sângerare, EDTA, hipoclorit, clorhexidină);
 • Apex ID se autocalibrează continuu pentru o citire precisă, neîntreruptă și în timp real;
 • Ușor de utilizat, nu este nevoie ca medicul să urmărească constant monitorul, semnalele auditive îl vor anunța când a atins “punctul zero" ales.

Completează formularul. Vom stabili o programare și specialistul nostru endodont te va ajuta să îți păstrezi dinții naturali cât mai mult timp.

Multumesc echipei pentru răbdarea și înțelegerea lor. Mulțumesc pentru sfaturile oferite. Sunt pacienta clinicii de 7 ani și nu regret nici o clipă alegerea făcută!!!

Ana Mărculescu

Je voulais juste écrire cette review pour ceux qui se demandent comment est cette clinique. Je suis convaincu que quiconque y ira sera le plus satisfait et reviendra avec une grande confiance. Ce sont tous prof et ils traitent chaque patient avec soin et compréhension.

Vincent Serge