Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Tehnician Dentar Marius Palarie

 

 

 

 

 

-  ÎN CONSTRUCȚIE  -

”Laborator de tehnică dentară Palarie Marius Cristian” este prezent pe piața de profil din anul 2012.

 

Titularul laboratorului, tehnician dentar Pălărie Marius Cristian, este un profesonist cu o experiență de peste 18 ani în tehnica dentară și membru al Ordinului Tehnicienilor Dentari din România din 2008.

 

Absolvent la Colegiului de tehnică Dentară ”Carol Davilla” promoția 2000, fost angajat și colaborator al firmelor Simply Ortodontia SRL și Dr. Fischer Laborator Dentar SRL, Palarie Marius Cristian și-a perfecționat cunoștințele în cadrul numeroaselor cursuri practice de ortodonție și protetică, organizate de profesioniști italieni și germani.

”Laboratorul de tehnică dentară Palarie Marius Cristian” dispune de aparatură profesională modernă și realizează întreaga gamă de lucrări dentare:

  • elemente metalo-ceramice;
  • elemente zirconiu-ceramice;
  • elemente e.max;
  • proteze scheletate;
  • proteze acrilice;
  • aparate ortodontice fixe și mobile.

Deviza laboratorului este: "Zâmbet frumos – client fericit!"

Suntem în permanență la curent cu noile tendințe în domeniu și aplicăm noile tehnologii la lucrările pe care le realizăm.

Programează-te

Sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor clinicii condusă de Dr. Ana-Maria Mihalcea. O echipă bine pregatită, foarte atențti de la început la doleanțele mele. Dr. Ana-Maria Mihalcea s-a ocupat personal de mine, și deși a fost foarte mult de lucru, a avut răbdare să îmi explice pas cu pas ce îmi va face. Datorită doamnei doctor, am înțeles de la început cum vor arăta dinții mei, de ce îmi recomandă coroane din zirconiu și cum va trebui să am grijă de dantura mea…. iar lucrarea mea a ieșit perfect. Echipa medic-tehnician foarte unită, au colaborat perfect.

Loredana