Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Dr. Ana-Maria Mihalcea
- fondator al clinicii Lyrdent Orhideea -

Dr. Ana Maria Mihalcea și-a dedicat ultimii 15 ani stomatologiei, axându-se pe dezvoltarea unei relații strânse medic-pacient cât și pe dezvoltarea și acumularea de noi cunoștințe, specializându-se în domeniul esteticii dentare.

 

A absolvit Facultatea de Stomatologie în 1998, susținând examenul de licență în cadrul Universitatii de Medicina și Farmacie Carol Davila – Bucuresti.

 

În anul 2000 a înființat în Bucuresti Clinica Stomatologică Lyrdent. De atunci și pană în prezent, mii de pacienti au pășit pragul clinicii.

 

De-a lungul anilor a condus și dezvoltat echipa de medici stomatologi din cadrul Clinicii Lyrdent, impunând ca etalon o pregătire profesională ireprosabilă, o abordare apropiată a fiecărui pacient și deplina sa dedicare medicinii stomatologice.

 

Dr. Ana-Maria Mihalcea- Fondator Lyrdent Orhideea
Dr. stomatolog Ana-Maria Mihalcea - Lyrdent Orhideea

 

Astfel, medici cu o pregătire profesională excepțională i s-au alăturat în dezvoltarea clinicii axată pe conceptul „câte un specialist pentru fiecare domeniu”. Aceștia, alături de Ana Maria, participă în mod regulat la congrese și cursuri naționale și internaționale.

 

Pasiunea pentru artă și mai ales pentru pictură, au apropiat-o pe Ana-Maria de estetica dentară, participand în acest sens la nenumarate cursuri specifice acestui domeniu.

 

Îmbinarea între tehnologie, știință și un simț artistic dezvoltat al medicului stomatolog reprezintă principalele coordonate de excelență în domeniul esteticii dentare.

Dr. Ana-Maria Mihalcea consideră estetica dentară ca fiind ramura cea mai importantă a stomatologiei, aceasta aducând o schimbare pozitivă în viața fiecărui om, redându-i acestuia încrederea în propriile forțe și, cel mai important, puterea de a zâmbi.

 

„Frumusețea unui chip începe cu frumusețea zâmbetului.


Atunci când privim un zâmbet frumos, alb și strălucitor, atenția noastră nu se va focaliza pe un singur dinte. Vom privi ca pe un tot unitar care ne va atrage prin frumusețe. Aceasta reprezintă armonia zâmbetului.

 

Dorim întotdeauna să cream o armonie a feței, care se traduce prin echilibru între structura facială, buze, culoarea tenului, forma și culoarea dinților.

 

Dr. Ana-Maria Mihalcea - Fondator Lyrdent

Indiferent că vă doriți un “zâmbet hollywoodian“, cu dinții perfect drepți și strălucitori, sau un “zâmbet natural“, prin care transformarea să nu fie radicală, ne dorim să vă fim alături și să obținem împreuna cel mai frumos rezultat, acela pe care îl așteptați de la noi.
 

Toti cei care au pășit în Clinica Lyrdent și care au avut ocazia să fie tratați de către dr. Ana Maria Mihalcea au observat diferența de abordare în medicina stomatologică, rămânând astfel cu placerea de a reveni la clinică.

Contactează-ne

Stomatologia de performanță este susținută doar cu pasiune și perfecționare continuuă.

Intrând pe site-ul www.clinicalyrdent.ro am fost impresionată de cazurile clinice prezentate și am decis să mă programez. Deși avea programul încărcat, doamna doctor Ana Maria Mihalcea m-a programat a doua zi pentru o consultație. Aceasta mi-a explicat că cel mai bine în cazul meu s-ar fi pretat fațetele din compozit. Doamna doctor, alături de dl. doctor Glopina, au muncit preț de câteva ore și mi-au construit fațete din compozit pe dinții frontali superiori. Rezultatul a fost uimitor și recomand cu încredere tuturor prietenilor mei Clinica Lyrdent.

Alina