Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Caz clinic Alin

Reabilitare orala totala

 

 

 

 

Caz clinic Lyrdent - Alin

Alin și-a dorit modificarea estetică a dinților frontali, dorind o culoare mai albă, precum și alinierea corectă a celor 4 incisivi.

Deși i s-a explicat necesitatea unui tratament ortodontic în prealabil, pentru a repoziționa corect incisivul lateral, Alin a ales varianta mai rapidă a unei cosmetizări dentare, neavând timpul necesar pentru a purta minim 1 an aparat ortodontic.

 

S-a realizat inițial o albire profesională în cabinet cu Lampa ZOOM!, urmată de albire la domiciliu cu soluții de albire Philips ZOOM!.

 

Dr. Ana Maria Mihalcea a realizat apoi tratamente endodontice pe 2 dintre dinții frontali, care necesitau o șlefuire mai avansată, aceste tratamente fiind urmate de armarea rădăcinilor cu pivoți din fibră de sticlă.

Ceilalți 2 frontali au rămas vitali, șlefuirea fiind făcuta sub anestezie.

 

Deoarece Alin și-a dorit ca toți dinții frontali să fie mai lungi și perfect aliniați, Dr. Ana Maria Mihalcea a realizat MOCK UP-ul pe care pacientul a fost nevoit să îl poarte o perioadă de timp mai lungă – aproape 2 luni.

 

S-au realizat în final 4 coroane integral ceramice, printr-o șlefuire minim invazivă a dintilor vitali, lucrare realizată prin tehnologia CAD-CAM.

 

Alin poate zambi acum fara sa mai aiba complexe, dantura sa fiind perfecta, asa cum si-a dorit.

Contactează-ne