Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Coroane ceramică pe suport zirconiu București

COROANE CERAMICĂ PE SUPORT ZIRCONIU BUCUREȘTI

 

Tehnologia medicinei dentare a avansat de-a lungul anilor, în mod uluitor, oferindu-ne multiple avantaje, atât în plan estetic, cât și funcțional.

Stomatologia este cu mult mai mult decât obișnuia să fie în trecut și din ce în ce mai mulți oameni descoperă beneficiile nebănuite ale tratamentelor stomatologice moderne.

În Clinica Lyrdent Orhideea, din București, pacienții noștri își redescoperă zâmbetul pierdut și uitat, pentru a-și recăpăta încrederea și a-și putea exprima bucuria, în fiecare moment.

Ce sunt coroanele din ceramică pe suport zirconiu?

 

 

Coroane ceramică suport zirconiu București

 

Coroanele ceramice au apărut din necesitatea de a crea o coroană dentară apropiată de estetica dintelui natural. Suportul din zirconiu conferă rezistență, dar și o translucență naturală.

 

Zirconiul este o variantă modernă, un material avansat, un diamant sintetic, deosebit de estetic, dar care nu sacrifică rezistența. A fost utilizat inițial în ortopedie, pentru realizarea de proteze de șold.

 

Suportul din zirconiu poate fi personalizat în diverse nuanțe de alb, ducând la obținerea unei culori cat mai apropiate de cea a dinților naturali.

Pentru coroane ceramică pe suport zirconiu București, apelează cu încredere la specialiștii din echipa clinicii Lyrdent Orhideea.

Coroane ceramică pe suport zirconiu versus coroane ceramică pe suport metalic

 

 

Coroane ceramică suport zirconiu București

 

Coroanele dentare au funcția de refacere sau corectare a unui dinte natural sau de acoperire a unui implant dentar, acoperindu-l integral, spre diferență de fațetele dentare care acoperă doar suprafața frontală a dintelui, corectând doar mici defecte estetice, de formă și culoare.

Coroana metalo-ceramică a fost prima coroană fizionomică ce a marcat începutul proteticii care punea în prim plan estetica zâmbetului, beneficiind de o duritate asemănătoare celei a dintelui natural.

În cazul acestora, ceramica este aplicată pe un suport metalic, format din aliaje metalice, care pot fi cel mai adesea, aliaje de crom-cobalt sau nichel-crom, precum și pe un metale nobile (aur, argint, paladiu) sau metale seminobile.

Abia în anii ’90, practicile stomatologice au început să înlocuiască coroanele clasice cu cele pe suport din zirconiu, acest fapt reprezentând o evoluție majoră în estetica dentară.  

Vrei sa beneficiezi și tu coroane ceramică pe suport zirconiu București? Te așteptăm 

 

Consultă pagina noastră de cazuri pentru a vedea cum tratamentele noastre de protetică dentară modernă transformă zâmbetele pacienților noștri. Beneficiază și tu de coroane ceramică pe suport zirconiu București.

Cazuri

Coroane ceramică pe suport zirconiu – avantaje

 

 

Coroane ceramică suport zirconiu

 

 • Estetică avansată, aspect natural. Zirconiul filtrează mai bine lumina, având o translucență naturală, asemănătoare smalțului natural. Coroanele pe suport metalic sunt opace, având un aspect mai îndepărtat de natural. Datorită specialiștilor clinicii Lyrdent, acum poți beneficia de coroane ceramică pe suport zirconiu București;
 • Biocompatibilitatea crescută: dacă aliajul metalic din coroanele pe suport metalic poate cauza alergii și reacții adverse, zirconiul este mult mai compatibil cu organismul, neprovocând reacții ale organismului;
 • Rezistență sporită: nu corodează în timp, rezistent la fisuri, potrivite si pentru dinții frontali cât și pentru cei laterali;
 • Evitarea inconfortului senzației de prea cald/prea rece, datorită faptului că zirconiul este lipsit de conductivitate electrică;
 • Obținute prin tehnologii avansate: tehnologie computerizată CAD-CAM;
 • Evitarea apariției inesteticei linii gri la nivelul gingiei, determinate de retracția gingivală, care face să devină vizibil suportul metalic al coroanei;
 • Îndepărtarea de țesut dentar mult mai puțin decât în cazul coroanei ceramice pe suport metalic.

În ce cazuri sunt recomandate?

 

 

Coroane ceramice suport zirconiu București

 

 • Existența unei carii ce a distrus o mare parte a coroanei dentare originale, făcând imposibilă plombarea dintelui în condiții sigure;
 • Faţetele dentare nu pot fi folosite deoarece dintele este compromis;
 • Dintele este devitalizat (fără nerv);
 • Pentru un implant dentar;
 • Pacienţii suferă de bruxism şi abraziune.

 

Clinica Stomatologică Lyrdent folosește cele mai noi procedee de estetică dentară, pentru confortul pacientului. Pentru coroane ceramică pe suport zirconiu București, te așteptăm în clinica noastră.

Indiferent că avem lucrarea în zona frontală sau laterală, în aceeași ședință când se face șlefuirea dinților, pacientul va pleca cu lucrarea provizorie realizată în cabinetul stomatologic.

Această lucrare provizorie va fi identică cu dinții naturali ai pacientului, înainte de a fi șlefuiți.

Materialul folosit este unul special, având caracteristicile unui compozit, care respectă culoarea dinților naturali, precum si luciul acestora.

 

 

Te invităm în cadrul clinicii Lyrdent, pentru tratamente de protetică modernă, cu rezultate estetice și de durată.

 

Protetică dentară Lyrdent

Completează cererea și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.