Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0722 518 617
Programare

Albirea dentara in cabinetul stomatologic

Intrebari despre albirea dentara

1. Este albirea dintilor sigura?

Da. Studiile clinice au aratat ca albirea dintilor cu carbamida sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea personalului medical, este sigura atat pentru dinti cat si pentru gingii.

 

2. Care sunt efectele secundare ale albirii dintilor?

Cea mai uzuala reactie dupa tratamentul de albire poate fi sensibilitatea dentara.

In general, acest disconfort apare in urma tratamentelor cu solutii de concentratie mai ridicata.

Avantajul in cazul albirii cu lampa ZOOM este tocmai folosirea unei solutii de concentratie scazuta 6%, in combinatie cu o  sursa de lumina (LED), ceea ce duce la disparitia sensibilitatii dentare sau gingivale.

 

3. Care sunt cauzele care duc la colorarea dintilor ?

Exista multe cauze care favorizeaza coloratia dintilor. Cele mai comune sunt consumul de cafea, ceai verde sau negru, vin rosu, sucuri naturale.

Dar, de asemeni, tratamentele indelungate cu anumite antibiotice, fumatul in exces, varsta inaintata sau anumite traume ale dintilor (lovituri, fracturi, tratamente dentare incorecte), pot duce la colorarea dintilor.

 

4. Cat timp dupa tratamentul de albire se vor vedea rezultatele?

Rezultatele difera de la un pacient la altul in functie de consumul de alimente sau bauturi care coloreaza dintii (cafea, ceai negru sau verde, vin rosu sau bauturi racoritoare), daca sunt fumatori sau nu, etc.

In situatiile mentionate, este indicata ca o solutie sigura si albirea la domiciliu, care va duce la pastrarea culorii obtinute dupa albirea in cabinet.

 

5. Cat timp dureaza albirea dintilor in cabinet?

Cu solutia de albire si lampa speciala ZOOM! sau cu solutia de albire dentara Opalescence Boost activata cu lampa speciala, rezultatele se vad dupa 45 min. Diferenta de la culoarea initiala la cea obtinuta dupa tratament poate ajunge la 8 nuante.

Solicita acum o Programare!

Clinica Lyrdent - Dr. Ana Maria Mihalcea

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.